hírek

FKSE gyakornok

fkse

Az FKSE (Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület) gyakornokokat keres!

A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület (FKSE) a fiatal magyar képzőművészek öt évtizedes múltra visszatekintő, az aktuális művészeti és társadalmi kérdésekre dinamikusan reagáló szakmai szervezete. A 450 fős, folyamatosan frissülő tagságunkat művészek, művészettörténészek és kritikusok alkotják. Egyesületünk célja, hogy segítsük tagjaink pályakezdését, munkáját a kulturális és művészeti életben.

Egyesületünk székhelyén, a Stúdió Galériában, megkezdtük az FKSE történetének feldolgozását a helyszínen található archív anyagok segítségével. A rendszerező munka során több értékes dokumentum került elő, mely a 20. század második felének magyar művészettörténete szempontjából rendkívül releváns. Ehhez a munkához szükségünk lenne további értő segítőkre is.

Emellett párhuzamosan szükséges lenne az Egyesület képi archívumát is átrendezni, kutathatóvá tenni. Rengeteg régi anyagunk van, fotók, diák, stb, melyek igen érdekesen lehetnek egy, az elmúlt évtizedek magyar művészettörténettel foglalkozó szakember számára.

Ugyanakkor napi munkánkban, a kiállításépítések, szervezések során is igen sokat segítene nekünk egy (vagy több) gyakornok, aki véleményünk szerint sokat tanulhatna ebből az együttműködésből.
Várjuk minden érdeklődő jelentkezését, művészettörténész végzettség/szakirány nem feltétel.

Kérjük, ha érdekel a lehetőség, küldj nekünk egy rövid szakmai önéletrajzot a következő email címre: fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com. Az email tárgya gyakornok legyen. A jelentkezés folyamatos.

Facebook oldal: https://hu-hu.facebook.com/fksestudio

FIATAL KÉPZŐMŰVÉSZEK STÚDIÓJA EGYESÜLET
fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com
studio@c3.hu
Budapest 1077, Rottenbiller u. 35.
+36 1 342 5380
+36 70 324 4748
studio.c3.hu